padel clinic Amsterdam.

een padel clinic in Amsterdam.

Met je collega’s de padelbaan op? Als particulier een padel clinic organiseren? Of zelfs als school padel onderdeel maken van de opleiding? Dat kan. 

B. Amsterdam padel organiseert clinics en evenementen in alle soorten en maten. Onze club heeft vijf 4-persoons banen en een 2-persoons indoor padelbaan.

Van padel lessen, bedrijfsuitjes, privé evenementen, lunchen bij Stach, dineren bij Restaurant Bureau, opfrissen na het sporten of meteen weer aan de slag. Of je nu alleen wilt padellen of er een compleet event van wilt maken, bij ons kan je het invullen zoals jij het wilt.

vrijspelen.

altijd plek voor jou en je vrienden/ collega's.

clinic & vrijspelen.

samen beter worden en daarna elkaar van de baan slaan.

clinic & toernooi

train met je vrienden of collega's en speel daarna voor het kampioenschap.

contractbaan.

speel op een vaste plek en een vaste tijd voor een langere periode.

de perfecte borrelplek.

  • Restaurant op de 5e verdieping 
  • Rooftop met optie tot BBQ 
  • STACH lounge met de lekkerste broodjes
  • Genoeg ruimte voor grote groepen
  • Alles wat we doen, doen we met een glimlach

alles wat je wilt, en meer.

  • De beste meeting units voor vergaderingen en brainstorms
  • De padelclub is onderdeel van een veel groter iets: B. Amsterdam
  • Zoveel meer dan alleen padel
  • Ervaren events team om je volledig te ontzorgen
  • Padel clinics van padel experts

Een Sfeer vol Energie en Plezier.

Als je deelneemt aan een padelclinic bij B. Amsterdam Padel, kun je rekenen op een sfeer vol positieve energie en enthousiasme. De trainers zijn niet alleen uiterst bekwaam in het spel, maar ze hebben ook een passie voor lesgeven en het delen van hun kennis met anderen. Ze weten hoe ze een prettige en ondersteunende omgeving kunnen creëren waarin spelers zich op hun gemak voelen en kunnen groeien.

Altijd een leuke afsluiting.

Het hoogtepunt van elke padelclinic of toernooi bij B. Amsterdam Padel is de feestelijke afsluiting. Na een intensieve en plezierige sessie komen alle deelnemers samen om te genieten van een inspirerende speech van de trainers of om prijzen uit te reiken aan degenen die uitblinken in bepaalde aspecten van het spel. Het is een geweldige manier om de dag af te sluiten en de prestaties van alle spelers te vieren.

borrelen en Genieten van het Uitzicht.

Je hebt de mogelijkheid om te genieten van heerlijk eten en drinken. Naast de padel banen kun je ontspannen en bijtanken met een verfrissend drankje of een smakelijke snack. Maar dat is niet alles! Als je wilt genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht en in de zon, kun je terecht op de vijfde verdieping van de faciliteit. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd na een intense padel clinic.

kom gezellig langs.

blijf up to date.

Lessen, bedrijfsuitjes, events – alles is mogelijk bij ons. Meld je aan en blijf op de hoogte van alles wat we doen.